Disney on Ice

disney_on_ice

 

Ikväll, närmre bestämt om 20 minuter så sitter vi bänkade i Globen för magi. Jag och barnen är medbjudna av Rose-Marie på Disney on Ice. Jag och Annie var på en Disney on Ice show för tre år sedan och hon har aldrig glömt det. Hon satt med STORA ögon rakt igenom och har tjatat precis varenda år att vi ska gå. Det är verkligen förtrollande under varenda sekund, som att kliva in i en saga. Längtar efter att kika på barnen och se deras miner då allt sätter igång. I år kommer även FROST karaktärerna vara med. När Annie och Magda leker FROST så är de Elsa och Anna. Jag, jag är alltid snögubben Olof.

Linda

2 kommentarer

  1. Mysigt ! Vi ska gå i göteborg nästa helg och Viggo är minst sagt laddad !

    Själv laddar jag genom att fylla på plånboken,

    för satan va DYRT det blev förra året !! ( även om det var jätte mysigt då oxå !! )

    Kram

    • Ja, dyrt med allt omkring! Vi köpte varsin slush till barnen i plastmugg, 110kr styck! Men själva föreställningen är magisk:-) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *