Nedvarvning mot Jul och Vinnare

Det har varit några härliga lediga dagar. För en gångs skull har jag inte känt mig stressad utan så harmoniskt lugn och mer utsövd än på länge. Det gör själen gott att känna sig som en bra och närvarande mamma.

bERNS

Jag har umgåtts med barnen och vi har ätit risgrynsgröt och idag bakade vi årets sista pepparkakor. Jag var ute och sprang i regn och rusk, och fick en sådan frihetskänsla. Igår kväll var jag med några av mina närmsta vänner på Berns Asiatiska. Det blev en väldigt speciell kväll och inte minst så god. Har ni inte testat brunchen på Berns så bara gör det under 2015, med risk för att man äter ihjäl sig. Jag mumsade i mig ostron, dumplings, sushi, vårrullar, spännande wok, anka, kycklingspett mm och efter det så kommer världens dessertbord. Vi pratade MASSA hemlisar, smidde roliga planer och skrattade så mycket. Barndomsvänner som tillhör min absolut närmsta krets av vänner. Tacksam som bara den att ha dem i mitt liv.

Älskar mitt lilla mandelmass/pepparkakshus som blev en timmerstuga

Vinnarna av härlig proteingröt från Great Earth blev:

Martina

Denna vinst är nog ämnad för mig! Jag lägger ner all min fritid på egen träning samt att aktivera andra inom cheerleading. En bra frukost på morgonen är a och o för mig då jag sällan är hemma mellan 7.30-22 :)Jeanette

Tränar inför halvmaraton i april med samtida heltidsjobb och studier på kvällstid. Aldrig känt mer än nu att frukosten varit så viktig så denna vinst vore härlig att få testa och för att orka med.

Grattis! Maila din adress och mobilnummer (för sms avisering) till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *