Matstugans Julkalender – Lucka nr 22

22dec

Dan för dan före dopparedan…Idag är det en lucka för alla aktiva som vill känna sig på topp, det är nämligen Great Earth som står för dagens lucka. Idag vinner TVÅ vinnare varsitt paket med Orka Proteingröt, som innehåller 10 portioner. Orka Proteingröt är en idealfrukost för alla idrottare, motionärer och andra aktiva människor. Med högt proteinvärde och chiafrön som innehåller mer omega-3 än fiskolja!

Great Earth Scandinavia - Orka Proteingröt 50g 10-pack gif

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

22 kommentarer

 1. Jag gillar gröt och är vegetarian så det skulle vara kul att testa, och bra att få i sig proteiner på något sätt…. /Maria

 2. Med proteinrik gröt vill jag smörja kråset

  innan jag i skidspåret fått upp flåset

 3. Om jag börjar med proteingröt på morgonen kommer jag att vara jättepigg på jobbet.

 4. Jag är gärna med och tävlar! Jag tror det skulle vara jättebra att ha i skåpet på jobbet, att ta som mellanmål. Jag måste äta lunch redan 11.15 så orkar inte hela eftermiddagen.

  Imorgon är det min födelsedag! Vore kul med en vinst just då 🙂

  Må gott!

 5. Vilken supergröt! Jag skulle vilja börja varje dag på bästa sätt och den här proteingröten skulle ge mig en kickstart på dagen!!!

  Då orkar jag med både träningen och arbetet på jobbet

 6. Åh, vilket fantastiskt pris! Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag älskar gröt och alltid äter det till frukost. Vore kul att kunna variera den lite, och om man dessutom får i sig extra protein så är det ju toppen! Jag älskar dessutom att träna, går på minst 5 pass om veckan. Vore kul att se om jag kunde få ännu lite mer energi med denna gröt! 🙂

  Ha det bra!

 7. jag verkligen älskar gröt, skulle vara perfekt till mig efter mina två timmars pass. tränar kampsport och gymmar. Blir helt slut efteråt och skulle vara skönt att slippa göra massa mat varje gång och istället köra på något lite lättare 🙂

 8. Jag har gått upp i vikt pga medicinering och kämpar nu med att gå ner i vikt. Jag har börjat äta havregrynsgröt till frukost. Proteingröt verkar vara ett bra alternativ för lite variation. Hade varit roligt att få prova.

 9. Grötfamiljen hoppas nu! Både jag och mina barn tränar regelbundet och ofta blir det snabba alternativ i farten för att få energi. Håller alla tummar och tår och hoppas att det blir vi som får 🙂

  God jul!

 10. Brukar väldigt ofta äta gröt till frukost. Knäcker i ett eller flera ägg varje gång också för att få extra protein då havregrynsgröt inte är jätte proteinrikt. Hade varit kul att få testa på nya grötsorter och att det innehåller mer protein är bara en stor bonus då jag försöker lägga på mig lite!

 11. Både min sambo och jag är väldigt aktiva och äter proteinrikt inför varje pass, det skulle vara super att testa den nya gröten 🙂

 12. Nyttig gröt med protein gör mig glad och nöjd, att sedan jobba är en fröjd.

 13. Tränar inför halvmaraton i april med samtida heltidsjobb och studier på kvällstid. Aldrig känt mer än nu att frukosten varit så viktig så denna vinst vore härlig att få testa och för att orka med.

 14. När du oss med denna gröt fresta,

  jag gärna skulle testa.

  Passar mig som alltid är i farten,

  det är då viktigt med starten.

  Hälla upp gröten med mjölk i porslin,

  för att äta en frukost med protein.

  Chiafrön jag länge har velat prova,

  smakar säkert gott med allt det grova.

  God jul!

 15. Älskar att exprimentera med nya ingredientser i nyttogrötar, men att dessa fanns visste jag inte. Vore kul att prova.

  Gröt är både nyttigt och gott för stort och smått.

 16. Denna vinst är nog ämnad för mig! Jag lägger ner all min fritid på egen träning samt att aktivera andra inom cheerleading. En bra frukost på morgonen är a och o för mig då jag sällan är hemma mellan 7.30-22 🙂

 17. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna då jag har som mål inför 2015 att ändra om min och dotters kostvanor. Detta vore en perfekt start för mig då jag skulle få i mig något hälsosammare till frukost.

  Kram Sanna

 18. Min lillebror har börjat att träna osv. men han äter alltid samma sak till frukost – fullkorsbröd med jordnöttssmör. Det innehåller mycket protein och fiber men han vill så gärna pröva något nytt. Han älskar gröt så detta vore helt perfekt!

 19. Passar perfekt efter helgerna när man måste börja orka igen, utan sötsaker och fettbemängda rätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *