Världens första miljömärkta ljus och vinnare av Skruvdragare från Bosch

clas ohlson

Traditionellt har engångsvärmeljuset en ljuskopp i aluminium. Vi förbrukar över 300 miljoner värmeljus per år vilket ger en förbrukning om över 225 ton aluminium. Knappt hälften återvinns. Nu lanserar Clas Ohlson ett helt nytt värmeljus av 100 % stearin, det vill säga helt utan paraffin och fri från palmolja, och utan engångskopp av aluminium. Clas Ohlson erbjuder alltså kunden ett modernt och hållbart alternativ till det traditionella värmeljuset. När ljuset brunnit ut placerar du enkelt en ny ljusrefill i ljuskoppen av glas. Värmeljuset har miljömärkts av Svanen. Bravo!

Nyfikna på vinnare av Bosch Skruvdragare? Grattis till:

Angelica

Gillar att renovera och utveckla vårt hem, klarar det mesta och mer, något som blivit ännu mer tydligt sen jag blev ensamstående. Men en del grejer behöver man komplettera sig med och den här Bosch IXO verkar ju sannerligen leva upp till måttet. Ett pluss för att den ryms i byrålådan när man inte behöver den

Joel

Skulle passa min pappa som skulle behöva bli lite mer modern. Hitintills har han envisats med att det är bäst med den manuella mejseln i alla sammanhang. Med Bosch sladdlösa skruvdragare kommer han få tid över till roligare saker efter jul.

Grattis! Maila din adress och mobilnummer (för sms avisering) till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *