Sempers Glutenfria Pepparkakor och Vinnare av Linas Matkasse

pepparkakor glutenfria

Så, läser igenom alla kommentarerna till Linas Matkasse för att välja en vinnare och äter pepparkakor från Semper som är glutenfria såväl som laktosfria. Jag är varken eller, men gillar dem. De är lite tjockare och knaprigare än vanliga pepparkakor annars samma.

Sådär ja, har nu läst igenom 75 stycken svar och kommentarer till Linas Matkasse. Vinnaren av en valfri kasse är:

Vinbladskan

Min dotter Lina och jag har alltid velat pröva en matkasse men det har aldrig blivit av. Men har jag tur nu så ska min dotter få matkassen i julklapp!

Grattis! Maila din adress och mobilnummer (för sms avisering) till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *