Lucia och vinnare av Scans Skinka

Lucia

Dagens lilla Lucia firade redan med att sjunga luciasången på italienska i skolan i torsdags. Fint som bara den…

DSC_0094

Stämningsfullt och juligt. Hoppas ni får en underbar Lucia.

Vinnare av Presentkort från Scan blev:

Anna

Vill ju helt klart vinna så jag får en riktigt god och bra skinka på julbordet. En dålig skinka kan ju verkligen förstöra hela julen.

Bitte

Älskar julskinka och den är kungen på vårt julbord. Men det blir aldrig något över för alla tycker som jag att skinkan hämtar man flera gånger av. :) Så nu hoppas jag på vinst så att jag kan testa att göra pulled julskinka till de andra dagarna. God Jul!

Fröken M

Här har vi precis flyttat från lägenhet till hus och man kan väl säga att vi ligger ”lite” efter i julstöket !

Klapparna är inte köpta, julgodiset är inte bakat – och skinkan är såklart inte heller inhandlad !

Därför håller jag tummarna för lite hjälp på traven

för jag vet att hela familjen LÄNGTAR efter mackor med julskinka och stark grovkornig senap !!

Lina

Åh en julskinka jag vill vinna, så jag en ska hinna, nu är det bråda dagar inför jul och jag vill ju komma med något kul.

Håller tummarna :)Charlotte

För mig skulle det räcka om det enbart fanns julskinka på julbordet, min absoluta favoriträtt. Inget slår julskinka med min morfars hemliga recept på senap och en sked med mors äppelmos:-). Om jag vinner vill jag ge presentkortet till min mor som lägger ner så oerhört mycket tid på att se till att julbordet är perfekt på alla sätt o vis.

Grattis! Maila din adress och mobilnummer (för sms avisering) till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *