Min hemlige vän levererar och Vinnare av Knäck& Bräck Collection

IMG_8079

Ho ho…Jag hittade idag en chokladtomte i mitt låsbara fack idag, från min hemlige vän. Funderar på vem det kan vara och har en känsla, men är långt ifrån säker. Överallt dyker det upp saker just nu. Min kollega fick idag en skumtomte i sitt fack och en annan en bok på sitt skrivbord. Jag har själv åter igen varit snäll mot min hemlige vän idag. Hur kan jag ju tyvärr inte avslöja.

 

Nu över till vinnarna av helt underbara Östra Tunhems Stolthet Knäck& Bräck. TRE Knäck&Bräck Collection fick jag tävla ut och dessa TRE går till:

Linda (på Island)

Visste inte ens att man kunde köpa dessa varor på nätet! Då fuskar jag ändå lite med julklappsköpen i år då jag är gravid i v30 och har 15 mil till närmsta större varuhus. Till tävlingen, så ser jag knäckebröd och skorpor ( saffransskorporna ser härliga ut). Skulle gärna vinna och överraska barnen, då något liknande inte säljs på Island.

Henrik

De har pralinskorpor. Jag tror jag dör! Vad gott!

Jag har nyligen upptäckt bakandets värld.

Under året testat allt och blivit lite övernärd.

Följer din blogg och allt som är om bak.

Utvecklats ordentligt för tycke och smak.

Nu vill jag nya kombinationer testa på.

Hoppas Matstugans tomte mig dessa ska bestå.

Leontine

Har sedan i somras knappt ätit mjukt bröd alls efter att ha förätit mig på focaccia i Italien, och äter alltså bara knäckebröd som jag nu tröttnat på. Vore kul att testa ett nytt! Att de dessutom är utformade som älgar lär ju min älgtokige (iofs skjuter han de också) sambo uppskatta oerhört!

Grattis! Maila din adress och mobilnummer (för sms avisering) till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *