Min hemlige vän…och Grattis till Viltdelikatesser från Artic Shop

Har ni lekt den leken? Vi gör den nu på jobbet. Det går alltså ut på att alla som vill vara med skriver sitt namn på en lapp, viker ihop och lägger i en skål. Sedan drar man varsin lapp. Det namnet man får på sin lapp ska man vara extra snäll mot fram till jul, i all hemlighet. En av mina kollegor hittade i morse en fin hyacint på sitt skrivbord, en annan ett antal fina citat vid sin dator. Jag har själv varit extra snäll idag, men kan inte avslöja hur och mot vem förstås, om hen skulle läsa bloggen. Men, jag har minsann inte märkt att någon varit sådär extrasnäll mot mig. Snälla, hemlige vän, jag tycker väldigt mycket om chips, hyacinter och julgodis…bara ett tips.

DSC_0086

Tja, jag kör vidare på att vara extrasnäll idag. Vem månne vann en låda med finaste viltdelikatesserna från Artic Shop? Grattis…

Lotta

Artic Shop ser till att julens matlagningsbestyr,

blir till minnesvärda lappländska smakäventyr!

Med ett sådant julbordspaket blir förutsättningarna som bäst,

för att julaftonsmåltiden ska bli en hejdundrande familjefest!

Jennie

Jag skulle vilja vinna för att kanske få en liten glimt av gillande från svärmor… Hon tycker inte att jag är den husmodern hon önskat till sin son, och pikar mig alltid när vi firar jul hos dem, inget julbord är som hennes (tycker hon själv) och att fira jul hemma hos oss finns inte på kartan! Då lär vi bli utan mat, är ett av argumenten. Tänk att komma dessa delikatesser och imponera med!

Grattis! Maila era adresser och mobilnummer (för sms avisering) till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

2 kommentarer

  1. Åh grattis till vinnarna 🙂 Hoppas på bättre tur en annan dag och att kalendern kom fram. kramar

    • Absolut Vännen! Tack för underbaraste priset. Annie blev så glad. Hon tycker nu att hon har världens bästa mamma, tack vare dig:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *