Julklappstips & Vinnare av Crock-Pots

julklappstips

Böcker ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Även pysselböcker och aktivitetsböcker. Dessa böcker ska mina barn få i jul på morgonen och dagen. Annie, som är nästan 7, får Fixa – boken där barnen steg för steg själva fixar, bakar, bygger, odlar genom tydliga illustrationer. Hon får också Stora kluriga labyrintboken med väldigt härligt kluriga labyrinter för barn mellan 6 och 9 år. Ritkort med klurigheter innehåller en specialpenna som används på ritkorten. Det hela kan sedan suddas och ritkorten användas om och om igen. Perfekt på resa tänkte jag. Sist men inte minst en bok till Magda som är 3½ år, Hitta mig!. Den innehåller massa retrobilder där något djur har gömts och man kan tillsammans försöka hotta djuret på bilden. Supermys på jul.

Vet ni? Jag sitter och blir alldeles frustrerad av att välja vinnare. vill ju ge er alla en vinst. Men det som är bra är att det finns massor med roliga saker kvar i julkalendern. En del av er har tävlat flera gånger, ge inte upp utan fortsätt tävla. Hur som, Vinnare av två härliga Crock- Pots blev:

Daniel

Att laga mat går inte alltid så bra,

därför vore en 2,4 L Crock-Pot bra att ha.

Maten lagar ju sig själv om den får ta tid,

det skulle verkligen ge familjen julefrid!

Att få överraska frun vore kul,

med ett lyckat långkok i jul!

Från nybörjare till mästerkock,

frun skulle få en riktig chock!

Sanna

Åh, vilket fantastiskt pris! Detta är något som helt klart står på önskelistan i år och som jag har önskat mig länge. Allt började egentligen med dess konkurrent Nordic Cooker (jag tror man kan kalla de det), som jag blev riktigt förtjust i och som jag verkligen ville ha hem. Men det höga priset var inget min tunna plånbok klarade av, och därefter började jag skymta den här sorters produkt på allt fler och fler ställen samtidigt som allt fler och fler märken dök upp.

Trots det har jag ännu inte fått hem den här fantastiska produkten, som jag hört så mycket gott om både dess konkurrenter och den här fina ifrån Crock-Pot. Det vore därför underbart att äntligen få hem en hit då den verkligen skulle vara till stor hjälp inför det nya livet jag vill börja. Inför 2015 har jag nämligen bestämt mig för att jag ska ändra om mina kostvanor totalt och verkligen komma i gång med träningen på allvar. Det är ett mål och ett löfte jag haft för mig själv många gånger förr, men aldrig riktigt lyckats ro i hamn med men den här gången ska jag banne mig klara av det och långkoksgrytan Crock-Pot vore till en stor hjälp. Så kan inte skriva annat än att jag verkligen håller tummarna riktigt hårt – och hoppas lotten faller på mig den här gången.

Önskar allra helst 3,5 L Sauté – rostfri, men går lika bra med den andre.

Grattis! Maila era adresser och mobilnummer till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *