Julens Drycker & Vinnaren av en Pyrex Gjutjärnsgryta

DSC_0107

Soltorkad Lavendel och en touch akaciahonung är årets smak på Blossas Årgångsglögg. Annorlunda, vuxen, god. Den är framtagen för att passa perfekt till klassiska glöggtillbehör, såväl som lagrade ostar och lufttorkad skinka.

Blossa röd lätt vinglögg

BLOSSA 4,7% är en röd lätt vinglögg som är kryddad med BLOSSAs klassiska kryddblandning. Den har en lägre alkoholhalt jämfört med traditionell vinglögg, helt rätt i tiden alltså.

DSC_0078

BLOSSA Frisk är en lätt vinglögg med traditionella glöggkryddor samt fläder och citron. Den har en alkoholhalt på 2,2%

DSC_0094

Slutligen Årets Prima Julsnaps 2014 med fyllig smak från cognac, dadlar och citrus. Jag är inte så mycket för snaps och hann inte smaka den på eventet där den presenterades, men den låter riktigt god. Har ni testat?

 

OCH…Vinnaren, i supertuff konkurrens, av en Pyrex Gjutjärnsgryta blev Karin med följande kommentar (och tips):

Åh jag lagar långkok hela tiden och jämt! Ofta lagar jag mat kvällen innan och har på så vis vällagad snabbmat efter att man hämtat kids på förskolan. Jag skulle nog laga en klassisk kalops som första rätt, men jag kan lova att grytan skulle bli välanvänd!

GRATTIS Karin! Ps. Maila mig din adress så snart som möjligt på matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *