Matstugans Julkalender – Lucka nr 2

2dec

På en äkta matblogg så behövs det lite köksredskap som förgyller matlagningen ännu mer. Nu är det hög tid för mustiga grytor av alla slag, Så idag tävlar jag ut en helt underbar mörkgrå gjutjärnsgryta, 29 cm i diameter, från Pyrex ® SlowCook- kollektion (849 kr i butik). Den passar alla typer av hällar, inklusive induktion och tål höga temperaturer. Perfekt för långsam tillagning och sjudning.Texturen under locket skapar en naturlig effekt genom att samla kondens som går tillbaka till formen och håller maten fuktig. Jag har själv en röd Pyrex gryta och kan intyga att den är helt ljuvlig att laga till grytor i, samt snygg att servera ur.

Pyrex slowcook

Bild lånad från Pyrex

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och skicka med en kort motivering. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vad skulle du vilja laga till i en Pyrex SlowCook gryta?

Ps. Läs tävlingsvillkoren sist i detta inlägg

Pyrex

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett kalenderinlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda