Veckomenyn och tack igen…

veckomeny

Veckomeny på en söndag, om än i sista momangen. Men ändå, i såpass god tid. Har ni en bra vecka framför er? Jag har en hel del väldigt spännande framför mig i veckan. Ni får se. Jag håller också på med en överraskning till er. Ni får snart se. Jag är så tacksam att ni är så många som läser min blogg, galet underbart faktiskt. Blir så glad över kommentarer och ’likes’. Nu i veckan börjar jag också racet inför jul. Kika in på min kategori JUL för massor med julrecept, alla ni behöver faktiskt.

Frasiga vegetariska piroger – en av mina favoriter

Mozzarellafylld kycklingfilé i riklig glöggsås – En hit

Lax i tomatsky och ugnsrostat – Hälsosamt och gott i ett

Kreolsk gryta – Klassiker som alltid går hem

Glögg- och chokladkladdkaka5ba2d9606ee65738de111

Jag föreslår en mycket god Glögg- och chokladkladdkaka till första advent. Mumsigt god! Ha bästa veckan hörrni. Gonatt för mig (efter att jag har hängt tvätten och plockat ur diskmaskinen)

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *