Vinn biobiljetter till LasseMajas Detektivbyrå – Skuggor över Valleby

LD-SÖV_Skuggor_over_Valleby_017

Nu kommer äntligen andra filmen om populära LasseMajas Detektivbyrå. I höstens stora familjefilm LasseMajas detektivbyrå – Skuggor över Valleby är det den ökände tjuven Konstskuggan som står i fokus. Kommer de att få fast konsttjuven? Filmen har premiär den 17 oktober.

Biobiljett LM

Här hemma är vi LasseMaja frälsta sedan ett år tillbaka. Det började med att Annie fick Cykelmysteriet i julklapp och efter det har vi plöjt Galoppmysteriet, Cirkusmysteriet…Så det är extra roligt att jag nu får tävla ut ett familjepaket på 4 biljetter till er.

 

Delta i tävlingen och vinn 4 biobiljetter (alltså ett ”Familjepaket”)

 

TÄVLINGSFRÅGA: Vad heter författarna som skrivit böckerna om LasseMaja? (Pssst… Svaret hittar du här!)

GÖR SÅ HÄR: Skicka in ditt svar till tavling@loppi.se senast den 16 oktober. Skriv ”LasseMaja” i ämnesraden och glöm inte att ange din postadress om du är en av vinnarna.

 

Tävlingsfrågan är samma som i stora tävlingen på Loppi.se där du utöver biobiljetter även kan vinna nya LasseMajaboken Brandkårsmysteriet. Läs mer om filmen och boka biljett här.

Linda

En kommentar

  1. Om jag redan tävlat på Loppi, kan jag även delta i denna? Är ju samma adress och allting, så hur kan man skilja dom åt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *