Såja Nya gummistövlar – Redo för regn

Sicken tur att Annie övertygade mig om att hon absolut behövde gummistövlar för idag öser det ner här i Stockholm. Hon kunde bara tänka sig dessa Bogs. Så de fick hon. De är tillverkade i Neopren som isolerar och håller värmen extra bra, dessutom har de en greppvänlig undersida. Det gör att de kan ha dem långt in på säsongen, t o m då det är lite vintrigt.

bARNSKOSPECIALISTEN

Jag handlar nästan alla barnens skor på Barnskospecialisten. De är grymma på att se och mäta barnens fötter och matcha de rätta skorna med just de specifika fötterna. De har sett att Annie har smala fötter och då har de rekommenderat att hon ska ha märket Superfit som är rätt smala, och inte Viking eller Ecco som är bredare. Magdas fötter är bredare och passar bra i Viking skor till exempel. Där kan man tala om bästa möjliga kundservice, alltid. Den här gången tog sig E världens tid med Annie, pratade till henne och inte över huvudet på henne.

Barnskospecialisten

Lite annat smått och gott från Barnskospecialisten var CoolMax strumpor (funktionsstrumpor i material som transporterar bort fukt), Smell well påsar till mina träningsskor (luktar nytvättat), Skoskydd som du sätter utanpå skorna och reflex. Förra året köpte jag Magdas overall från Didriksons hos dem också.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *