Jag delar ikväll ut 1000….

finn-crisp

Matstugan har blivit utvald att få dela ut otroliga 1000 paket Finn Crisp då de lanserar höstens koncept ’Du är god som du är’. Jag är otroligt glad över att få vara del av deras bloggturné, ha blivit utvald som en ’god blogg’ och i samband med det få dela ut 1000 paket Finn Crisp till er mina kära läsare. Titta in ikväll så får ni veta hur ni gör för att hämta ut ett paket i en butik nära er. Det är alltså ingen tävling utan jag bara öser dem över er.

Linda

39 kommentarer

  1. Spännande med Finn Crisputdelningen, hänger på låset kl 21 ;-). Du har en jättefin blog, alltid kul att hitta nya härliga bloggar.

    Kram från Anette

    • Hej Sara, vid 21 kommer det komma ett inlägg med en Finn Crisp ruta. Där skriver du in ditt nummer så får du ett mess som du bara visar upp i butik så får du ditt paket. Lätt!

  2. Hej! Instämmer med föregående talare… 🙂 Gillar verkligen din blogg, och ska passa på att titta in vid kl. 21. Finncrisp med färskoströra med de örter man har för tillfället är kanongott!

  3. Spännande. Aldrig varit inne på en bloggsida. Kanske en knasig fråga bara för det. Är det här inne erbjudandet är sen

  4. Det här gillar jag, kommer att hänga på låset o hoppas att jag får en som jag kan dela med föräldrarna 🙂

  5. förstår inte hur man kan vara med om utdelningen av finncrisp! Ser inte någonstans att anmäla mig, suck! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *