Hoppborg, Ninjago och Hinderbana

Ninjago tårta

Ninjagokalas med snyggaste ninjagotårtan såklart. Det var kalas hos Rose-Marie och Co. igår. Zack har fyllt hela 6 år och han älskar Ninjago. Mina barn har aldrig hört talas om Ninjago faktiskt, så olika vad de fastnar för. Jag har ju förstått nu att Ninjago är väldigt stort. Vi hade sådan tur med vädret och satt ute och åt tårta och lekte.

ZackMen det var inte bara Ninjago utan hinderbana och världens överraskning för alla barn, en hoppborg!

DSC_0070Del av hinderbanan som de skulle ta sig igenom för att ta sig till hoppborgen. Gillar så Annie och Magdas nya Geggamojakläder, sådan rörelsefrihet, färgglädje och kvalitet. Barnen bråkar väldigt mycket men när det gäller hänger de ihop som ler och långhalm och Annie tar så fint hand om Magda och hjälper henne och ser till att inget händer henne.Jag kunde inte motstå att hoppa lite jag också. Så roligt! Vilken hit att hyra en hoppborg.

Hoppborg

Deras superlyxiga trädkoja håller på att ta form, snyggaste trädkojan jag någonsin har sett. Det är Rose-Maries pappa som håller på att bygga den till barnen, hur snällt är inte det!

DSC_0172

Grand finale med fiskdamm där det fiskades upp en Ninjagopåse med smått och gott. Tack för ett så fint kalas Zack!KALAS

 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *