Nostalgikolor och Vinnare

AKO kolorPå senare år har det startats en Facebooksida med nästan 9 000 medlemmar helt dedikerad till att få tillbaka AKO-kolan – Nu är den äntligen här! Sicken nostalgikick! Jag älskade dem när jag var liten och min mamma brukade alltid köpa dem när vi skulle åka länge i bil, bilgodis. De är gjorda på samma recept och kommer i de tre klassiska smakerna Chok, Mint och Grädd. Alltså Chok som är choklad och mint i en kola, min älsklingskola. De kommer i butik den här veckan. Tror dock att de är snäppet mindre än de brukade vara, men det kanske bara är bra?

Image-1-1 (1)

Och så vinnarna av Hela Sverige Bakar förkläden till barnen. Här är de tre vinnarna (Maila mig bums din adress till matstugan_blogg@hotmail.com så kommer förklädena på posten):

Grattis följande som på frågan vem de helst skulle vilja baka med svarade så här:

Elin

Jag skulle absolut baka med min dotter, vilket vi iofs gör ganska ofta, men det är så härligt att baka med barn!

Sanna

Skulle gärna baka tillsammans med Leila Lindholm som verkar riktigt bra på detta och verkligen kan ett och annat. Hon skulle säkert kunna lära mig ett och annat knep, och givetvis skulle dottern få vara med på ett litet hörn hon också.

Nettan

Jag har ikväll suttit och kikat igenom Pernilla Wahlgrens kokböcker, så härlig inspiration. Det skulle vara trevligt att få baka något utav alla de goda recepten hon har i sina böcker tillsammans med henne

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *