Formex höst 2014 – Heta trender

Formex 2014

Vad gäller i höst? Nu har jag lite koll, efter Formex 2014 i helgen. Det är dels SOFT som i vårens pasteller som hänger med in i hösten

Formex 2014

sedan är det grått på alla möjliga sätt som kommer stort i alla nyanser. Grått syntes på påslakan, porslin, inredningsdetaljer osv. Jag såg även grått i förpackningar för ätbara saker. En annan trend är WILD WOOD, naturinspirerat. Det är mer grafiskt nu. Det är kuddar med rävar på, mycket trä, långhåriga skinn, fällar.

Formex 2014

Formen framför andra är den bulliga runda formen. Utöver det så är det mycket mycket mönstrat på allt som gäller.

Formex 2014

Materialen som gäller i höst är trä, marmor, glas, koppar, guld och mässing. Den stora metalltrenden fortsätter sålunda. Till exempel så lanserar Mill & Mortar ett ätbart pulver i silver, guld och koppar som man kan pensla på choklad, bakverk och mat. Mer kommer!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *