Veckomenyn är tebax!

VECKOMENY

Nu, idag, börjas det igen. Det är jobbdags! Hur ser det ut för er? Så tänkte att vi kör igång med veckomenyn. Den här veckan är det introvecka, inga elever, men massa möten och så. Ska bli roligt attt träffa alla igen faktiskt. Har inte så mycket planer för den här veckan, jo, jag ska köpa tvättmaskin, försöka komma igång med träningen. Ni då? Ha en så fin vecka!

Tomat- och mozzarellasallad – Ärligt, tar du bra råvaror till den här salladen så är den så god att man smäller av, på riktigt.

Parmesanpanerad kyckling med ratatouille – Well, så gott!

Gazpacho – så fräscht och gott och lätt. Kan gärna förberedas dagen innan och stå så smakerna gifter sig fint.

Lax i foliepaket med massa gott – Bara gör, allt i ett liksom.

DSC_00521

Till helgen föreslår jag grillad fläskytterfilé på rapsgris, till det en vattenmelonsallad och rotselleriaioli. Så himlans oemotståndligt gott. Bara att passa på medan det finns fina meloner i butiken.

 

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *