Tadaaaaa! Grattis till en Tefal Actifry

actifry

Jag hade många favoriter till vinsten av en Tefal Actifry. Till slut vann:

Helen som skrev (glöm inte maila mig din adress till: matstugan_blogg@hotmail.com):

Eftersom jag älskar efterrätter skulle jag fritera frukter och ost, men det hade varit en bonus.

Främst skulle jag vilja vinna den för att kanske kunna laga nyttig mat som behagade mina pojkar. Idag är jag gråtfärdig mest varje måltid för det alltid är något som inte passar. Blir så avundsjuk på dig som verkar ha barn som äter och uppskattar det mesta.

Ps. Helen, jag vill bara säga att mina barn inte alltid jublar över min mat. Annie brukar säga att förskolekocken Petter lagar mycket godare mat än jag gör. Men visst, ofta gillar de den. Men de är ofta med och handlar mat, med och bakar och fixar i köket med mig. Tror att barn då de får testa och experimentera och vara med mycket hellre äter maten. Men visst grymt mycket städning ibland efter dem. Faktiskt så tyckte de massor om maten som gjordes i Tefal actifry, Annie bad mig lova att göra varenda grej jag testade snart igen. Fast jag t ex glömde spreja på lite olja på paneringen av kycklingnuggets.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *