Chevre chaud – Grillad flankstek – Chokladfondant

Chevre chaud

I helgen gjorde jag äntligen en trerätttersmiddag. Det var rätt länge sedan nu och så härligt att få sätta ihop en meny, förbereda och laga, och inte minst äta. Blev så nöjd med middagen och det blev en så underbar kväll. Alla recept kommer nu innan helgen och jag rekommenderar verkligen allt! Saken är också den att jag inte spenderade så mycket tid med att laga mat. Jag hade förberett det mesta kvällen innan och inget är svårt att få till! Till förrätt: Chevre Chaud med färska fikon, akaciahonung och fikonbalsamico. Toppad med pistagenötter.

flankstekTill Huvudrätt: Grillad flankstek i supergod marinad, choronsås och vitlöksfräst svamp. Till det en gratäng på potatis, jordärtskockor och parmesan. fondant chokladTill Dessert: Chokladfondant med kardemumma. Till det hallon som vänts i konjak, florsocker och citron, mjukvispad grädde och rostade pistagenötter och mandelflarn. Jag fullkomligt älskar tallrikarna från villeroy & Boch, galet kär i dem. De är från deras Aureusserie. Jag har dessa två talrikar och kaffekoppar med fat till. Vill ha allt i serien.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *