Dejt i London

PicMonkey Collage
Iväg till London för att sammanstråla med min Darling vän Gita! Längtar! Vi har varit vänner forever and ever. Jag träffade henne och hennes man Stephan på en semster på Dominikanska Republiken för många år sedan, på en surfingkurs. Sedan dess har vi varit som systrar. De bor i Schweiz och jag har åkt till dem många gånger och de har kommit till Stockholm många gånger. Vi har semestrat i Spanien en vecka då vi mest drack Rosévin och solade, vi har bilat till Piemont i Italien, åkt hästsläde i alperna, åkt båt till Sandhamn och mycket mer. Men vi har inte haft möjlighet att ses bara vi två efter att vi fått barn. De har två döttrar och jag har två döttrar. Så nu bestämde vi oss för att ses på neutral mark bara hon och jag. Vi har så mycket roligt inplanerat för dagarna: Vi ska till Jamie Olivers restaurang, på Afternoon Tea ut och springa i Hyde Park och titta i affärer så där i lugn och ro som man inte ens kommer ihåg att man har gjort på flera år.

Linda

0 kommentarer

  1. Åh ni är lika som blåbär! Ni inte bara känner er som systrar ni ser verkligen ut som tvillingsystrar! Njuuuuuut nu av London!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *