Test av superkockarnas chips

Kockarnas chipskamp
Myllymäki, Sjöstedt och Hellberg – Stjärnkockarna har på uppdrag av OLW fått ta fram sina egna chips. Riktigt spännande smaker faktiskt. Nu tävlar de om vilket chips som är det godaste i kampanjen Kockarnas Chipskamp. Alla tre sorterna kommer säljas tillfälligt från måndag vecka 16 till och med 18 maj. Den kock som har sålt flest chipspåsar under tävlingsperioden får in sina chips i det ordinarie sortimentet under hösten. Jaaaa, och vad är smakerna då?
Tommy Myllymäki: Jalapeño Youghurt: Fräsch smak av youghurt, gurka, dill och grön jalapeño
Tom Sjöstedt: 3xLök med explosion av rostad rödlök, knipplök och ramslök
Christian Hellberg: Hellbergs Roast Chicken med härlig smak av rostad kyckling, chili, vitlök och citrongräs
Alltså, alla var oemotståndliga, riktigt bra i smaken och väldigt olika varandra. Godast och mest spännande blev nog dock Myllymäkis Jalapeño Youghurt. Gillar den där lilla lätta touchen av gurka och youghurt. Smakar väldigt annorlunda och supergott!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *