Veckomenyn och Rosa Popcorn

Veckomeny
God förmiddag! Det har börjat vintrigt minsann. Jag trodde det var vår. Har ni en bra vecka framför er? Jag har så otroligt mycket spännande på G att jag nästan spricker. Kan inte berätta allt, saker är lite hemliga än så länge. Men väldigt snart så får ni veta. Jag håller alla tummar och trå att barnen nu bara håller sig friska. Lakritsfestivalen är det som gäller den här veckan annars. Ses vi där?
Blomkålssoppa – så fyllig så god
Kassler med currysås och plommon – Den här rätten bönade och bad Anne mig om i helgen
Wrap med kalkon och Chimichurri – Du kan lika gärna ta kycklingfilé, älskar den här rätten
Pasta med räkor, vitlök, vin – Alltså den här kna jag gå och längta efter
Rosa pop corn
Till helgen absolut rosa popcorn! Piffar till vilken kväll som helst. Funkar lika bra om ni vill göra gröna eller blå. Tjohoo! Ha en bra vecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *