Tack Loppi för Superboost

LoppiLyckat! Roligt! Givande! Inspirerande! Så var lördagens eftermiddag och kväll med det här gänget. Toppbloggare på Loppi. Vi diskuterade bloggandet, alltifrån hur roligt det är till det här med näthat. Vi var även de första att se Loppis satsning Schyssta Bananer, som handlar om att vara bra mot varandra på nätet. LoppiVi konfererade. Vi pratade om vad som kommer hända på Loppi under året. Det är mycket spännande saker på gång med tävlingar, event, kampanjer mm. Håll er uppdaterade på Loppi.se för vare sig du är bloggare eller inte så kommer du få möjlighet till en massa kul med Loppi under året. Vi fick även många bra tips om hur man arbetar med läsare, hur Google fungerar, hur man lägger in saker på ett proffsigt sätt på bloggen. Däremellan mycket tid för småprat. Jag blev otroligt imponerad av supermammorna Tina som har tio barn, Carola som har nio barn och inte minst Mirka med tolv barn. Supermoms!HamburgareVi åt alla hamburgare på ett härligt ställe på Kungsgatan där vi även bowlade. En riktigt god hamburgare dessutom! Åt verkligen upp HELA! Efter den vara jag så mätt att jag inte ville röra mig, men då skulle vi bowla.LoppiJag hamnade bredvid Lina, Terese och Patricia och vi hade verkligen en massa att prata om. Det blev en hel del barnprat såklart, lite blogg och en del annat. Ni bara måste kika in på deras härliga bloggar, där får ni tips om allt från inredning, resande med och utan barn, träning, hälsa och mat. PicMonkey Collage

En helt fantastiskt dag avslutades med bowling. Det gick sådär för mig och Sarianne som var i samma lag. Betydligt bättre gick det för Loppis egna Viola som gjorde strike på strike. Vi kom alla hem med en härlig goodiebag med så många fina och spännande produkter som jag nu ser fram emot att testa. Inte minst fick vi med oss så otroligt snygga träningskläder från Röhnischs shape-serie. Tack Loppi för en så perfekt dag, kunde inte ha blivit bättre!

Ps. Alla toppbloggare hittar ni på loppi.se

Linda

0 kommentarer

  1. Tack för en härlig kväll i lördags! Jätteroligt att få träffas igen, synd att man inte hann prata så mycket med alla men nästa gång så 😉

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *