Drömmer om Ramundberget

Drömmer om att ta med barnen på en skidsemester och har länge länge hört så mycket gott om Ramundberget. Någon som har varit där? Vill komma igång med att hitta ett ställe dit vi åker varje år, där man känner sig sådär hemma i backarna, boendet och aktiviteterna. (Bilderna är från deras sida)
Vi har vänner som åker till Ramundberget varje år med sina barn. När de åker hem efter sin vecka så passar de på att boka sin vecka året efter för att vara säkra på att få den stuga de vill ha till ett bra pris. De är helt sålda på Ramundberget; De pratar sig varma om maten, skidskolan för barnen, backarna och säger att det är så snösäkert.
Lill Ramis har massor för barnen som ingår i LillRamispasset: snowracer, åkmadrass, lekrum, kuddrum, knapplift, rullband och massa aktiviteter. Magda och Annie skulle bli helt överlyckliga. En sådan här stor gosräv skulle de ju också gilla att krama.
Gillar att de även har SPA, pool, ångbastu, gym. Skönt som bara den!
Nyfiken också på deras Restaurang Agaton som fick utnämningen Årets Bästa Kaffeupplevelse på White Guide Galan tidigare i år.
Eller Restaurang Tusen som ligger uppe på berget. För att inte tala om att de verkar ha ett underbart bageri som dessutom åker ut med en bil så att man kan springa ut i pyjamasen och handla nybakt bröd till frukosten. Vad tycker ni? Känns oslagbart!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *