Dagens roliga

Har ni haft en bra lördag? Bara tagit det lugnt eller hittat på saker. Magda tyckte vi skulle starta dagen vid 5, så upp och hoppa. Lagom glad, lagom…eller inte lagom pigg. Men vi bestämde oss för att baka pepparkaksscones och så blev det! Det blev riktigt roligt och mysigt och GOTT! Recept kommer såklart. Magda gjorde lite egna varianter på scones. Men tro mig allt är inte bara idyll. Magda har sina utbrott mest hela tiden. Hon hann välta mjölkglaset två gånger, kasta smörkniven ett antal gånger för att hon inte fick ha ett kilo smör på sina scones, och slänga sin scones på Annie, mig eller golvet. Annie är inte sen att elda på Magda med små tjuvnyp.
Eftermiddagen var vi på ett härligt julevent anordnat av Loppi. Så mycket julstämning att man inte kan annat än längta till jul nu.
Andreas Weise var charmig konferencier och fick alla att skratta ihjäl sig då han gjorde en parodi av sin fars julpresentation av Kalle & Co.
Inte blev dagen sämre av att Annie fick ett fint fjärilskit av Stor&Liten med sig hem från Loppieventet, och jag två fantastiska Goodiebags. Vi köpte med oss pizza på vägen hem. Dessutom fick jag två flaskor till med Riojavin som jag är mer än sugen på att testa, Marqués de Cáceres, har ni testat?

Linda

0 kommentarer

  1. Kul och hitta hit! Hoppas ni hade trevligt igår! Det hade jag där på scenen. 🙂

    Kram Nina ❤️

    Svar:
    Nina, du var världens succé på scenen! Roligt att du tittade in, nu ska bli stammis hos dig:-) Kramar!
    Linda /Matstugan
  2. Supermysigt att ses finis och få träffa din söta A igen, hon är ju bara för gullig 🙂 ser fram emot att få smaka den där lakrits pannacottan..;) kram Diana

    Svar:
    Det var så roligt att träffa dig också! Vi får byta då, Pulled pork tallriken mot lakritspannacottan:-) Hoppas vi ses snart igen/Kramar!
    Linda /Matstugan
  3. Vi hann ju inte ses i lörd :/ Vinet var super gott, körde vinprovn i lörd 😉 Ha en fin dag och hoppas allt är ok m dig?! Kram kram

    Svar:
    Så synd! Kikade efter dig, men såg dig inte. Hade med min dotter så lite upptagen med det:-) Ja, testade vinet till fisk igår kväll, mums! Ja, ok med mig, hänt en tråkig sak. Skriver om det lite senare idag. Hoppas det är fint med dig! Är du ute och flyger nu en massa månne? Kramar
    Linda /Matstugan
  4. Magda låter som min Lucas. Väntar på att alla små utbrott ska sluta/minska. Storebror har sagt att han ska sluta bråka med lillebror, för det är inte roligt när han bråkar tillbaka. Inte sett någon förändring men tanken är ju god:-) mjölk och vattenglas får torkas varje dag o nu är han 3år.

    Svar:
    Ha Ha Emmy! Det är faktiskt skönt att höra att det inte bara är Magda som har värsta utbrotten mest hela tiden. Huh, åtminstone ett år till av detta då…Det lustiga är ju att däremellan är de de mest söta, kramiga och gulliga…Tur är väl det! Kram!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *