Hormoner & Hemorrojder

Under höstlovet har jag för första gången lyssnat på en podcast och helt fastnat! Jag lyssnade på Lofsan och hennes motiverande träningstips 2 gånger då jag lagade mat, superintressant om varför rumpan blir mindre då man fött barn, hur man hittar sin kapacitet och att promenader inte alltid är så bra för gravida – Grymt peppande! Jag tränade, lyssnade och skrattade åt Ann Söderlunds berättelse om paret som hade sex på BB direkt efter kvinnans förlossning.
Det är Loppi som lanserat podcasten, Hormoner & Hemorrojder. Den klättrade, mycket förståeligt, direkt in på Itunes topplistor. Precis ALLA borde lyssna: mammor, pappor, nykära, mor- och farföräldrar och singlar. Garanterat härliga skratt och hög igenkänningsfaktor, lyssna HÄR.
Ni känner nog igen de flesta talarna och kanske programledarna: mammabloggarna från Hormoner & Hemorrojder. Det bästa är att det finns hela 8 avsnitt. Hoppas, hoppas det kommer fler! Här några av talarna och ämnena:
Ann Söderlund: Om frifräsarbuskar, doppligg och när det är läge att börja ligga igen efter förlossningen.
Sandra Linder: Om utsatthet, generationsklyftor och hur det är att bli mamma vid 16.
Carola Wetterholm: Om färdtjänstbussar, Familjen Annorlunda och varför det blev nio ungar.
Lovisa ”Lofsan” Sandström: Om mammakroppen, hälsopolitik och hur man tränar upp ett plattarsel.
David Sundin: Om hamburgare, gränser och ett oväntat föräldraskap. Och så frågar vi oss om pappor är roligare än mammor.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *