Kex med ädelost- aprikosröra

Min favoritförrätt, ’innan-middagen-snacks’, kvällssnacks, mingelsnacks…De här bjöd jag min vän RM på då hon var här. Då använde jag Finn Crisps Rye Snacks trekanter som är gudomliga, men du kan använda tunna baguetteskivor, crostinis, krutonger, ja,det brödet du tycker bäst om.
Du behöver (för 4 pers)
140g gräddädelost (eller Gorgonzola)
1 dl kesella
10 torkade aprikoser
kex, smala baguetteskivor eller det bröd du vill.
½ dl valnötter
Gör så här
Mosa osten och blanda med kesellan. Hacka aprikoser och blanda med ostkrämen.
En klick ostkräm på varje bröd, strö över lite grovhackade valnötter.
En drink till är ju inte helt fel. Här en av mina drinkfavoriter, Prosecco med en kula av SIA/Kiviks äppelcidersorbet. Liten kvist mynta och en limeskiva.

Linda

0 kommentarer

  1. Hej, vad roligt att hitta till din blogg. Vi sågs på Matlabbet igår kväll – vad inspirerande! Måste köpa hem bovetemjöl idag och baka i helgen.

    Den här röran låter otroligt god. Kanske på glutenfritt knäcke 😉 Ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *