Lilla mamman i vår familj

Lilla mamman i vår familj det är verkligen Magda det. Hon är en väldigt omhändertagande liten varelse som älskar att leka doktor, damma, dammsuga och pyssla runt. I morse så sa en av dagisfröknarna vid lämningen att hon tyckte Magda var så fantastiskt duktig på allt för sin ålder. Hon slevar sin gröt och fil vid frukost och mellanmål alldeles själv sittandes på sin lilla stol. Det kanske blir så då man är ensam med barnen de får ta ett större ansvar och måste klara av saker lite tidigare än annars.
Kissar hon på golvet så ska hon prompt vara med och torka upp. Hon springer och hämtar papper och drar det över golvet fram och tillbaka för att torka upp allt. Oftast så är hon ju dock lite fel ute med var exakt det kissades så hon står på ett ställe och torkar och jag på ett annat.
Lustigt hur olika barn kan vara. Annie har aldrig direkt lekt med dockor, aldrig varit intresserad. De är verkligen rätt olika dessa två på ett fantastiskt spännande sätt.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *