Parmesanöverbakad fisk med sting

Fisk, minst en gång per vecka, gärna mer. Den här fick smak av chili, lime, ingefära och massa parmesan. Älskar nötter i allt, men fegar lite pga att Magda fortfarande är i en ålder då hon kan sätta i halsen. Men lite stora cashewnötter som man kan dela mellan Annie och mig är toppen. Dessutom har vi fått en ny grönsaksfavorit: Bellaverde broccoli. Den har långa stänger (bra att hålla i för barn och vuxna) och är lite sötare än vanlig broccoli.
Du behöver
1 fruset torskblock (ca 400g), tinat
1 burk Creme fraiche Gourmet chili ingefära
1 burk Lätt Creme fraiche
1½ dl parmesan, riven
1 lime (skalet)
cashewnötter, chili
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Lägg fisken i en ugnssäker form. Pensla gärna lite olja på botten så bärnner inte fisken fast.
Blanda creme fraiche, smaksatt med naturell, med parmesan och rivet skal från lime. Bred blandningen över fisken. Strössla eventuellt över cashewnötter och finhackad chili. Sätt in i ugnen sådär 20-25 min.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *