Kotletter i balsamicosås – Helt enkelt

Lätt rätt som svängs ihop. Använd svamp om du vill, men funkar bra utan också. Gott med såsen på balsamico och till det en stor sallad.
Du behöver
4 Kotletter (Jag använde benfria kotletter på rapsgris)
1 dl creme fraiche
2 dl matlagningsgrädde
2 msk balsamico
(200 g trattkantareller – valfritt)
salt, peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 150 C
Fräs på kantarellerna i smör.
Lägg de råa kotletterna i en ugnsform. Rör ihop creme fraiche, matlagningsgrädde, balsamico. Smaka av med salt och peppar och häll blandningen över kotletterna. Strö ut kantarellerna.
In i ugnen sådär 80 minuter (beroende på hur tjocka och stora kotletterna är. Innertemperaturen ska vara 68 C.)
SMASKENS vardag som helg!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *