Vem har tagit min Kexchoklad?

Har ni smakat nya kexchokladen? Min sambo köpte hem 3 st. Han tyckte verkligen de var goda. Jag kan inte riktigt bestämma mig. De är söta,men nästan på gränsen till för söta. Det var inte så att jag kände att jag fick någon craving efter mer direkt. Jag tycker nog bäst om Kexchoklad precis som den är. Den mörka kexchokladen tyckte jag om förresten, finns den kvar?

Har ni hört Mora Träsks låt ”Vem har tagit min kexchoklad” – Underbar! Min dotter älskar den just nu. Här är början på den:

Vem har tagit min kexchoklad?
Vem har tagit min godbit?
Vem har tagit min kexchoklad?
Det här var inte roligt!

Du låg här i morse så ljuvlig och brun
Längst in i skåpet bakom en vas
Under några tidningar som jag lagt dit
Jag hade liksom laddat för kalas
Nu står jag här och stirrar och fattar ingenting
Där du låg förr finns inte någon kvar

Trala la...

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *